09052419121

با ما تماس بگیرید

دانه کینوا رنگارنگ

این محصول خوراکی از سال 1400 به عنوان یکی از اولین‌های گروه دانه‌ها، در سبد محصولات نیوشا قرار گرفته است. دانه کینوا جایگزین مناسبی برای برنج و پروتئین‌های حیوانی است و گنجاندن آن در رژیم غذایی روزانه، گامی به سوی سبک زندگی سالم است.

 

ویژگی های دانه کینوا :
  • تنظیم چربی خون
  • تنظیم فشار خون
  • تنظیم قند خون
  • بهبود عملکرد کبد
  • تسکین علائم یائسگی
  • بهبود عملکرد دستگاه گوارش
  • افزایش فعالیت آنتی اکسیدانی
  • تسریع کاهش وزن

178,500 تومان

دانه‌های سفید کینوا نسبت به بقیه رنگ‌ها، پوسته نازکتر و بافت سبکتری دارند و زودتر پخته می‌شوند و بعد از پخت، شل و حجیم می‌شوند، درحالیکه دانه‌های قرمز و سیاه کینوا ضخیم‌ترند و بعد از پخت، ظاهر و رنگ خود را حفظ می‌کنند. کینوای سیاه قوی‌ترین عطر و طعم را دارد و از دانه‌های سفید شیرین‌تر است.

از 5000 سال پیش، کینوا غذای اصلی منطقه امریکای جنوبی و مخصوصاً بولیوی، شیلی و پرو بوده است، اما از اواخر قرن بیستم، کینوا همزمان در ایالات متحده و اروپا محبوب شد و در مرحله بعد وارد سبد غذایی جوامع توسعه نیافته شد تا حدی که سازمان ملل متحد، سال 2013 را «سال جهانی کینوا» نامید.

 

قاره آمریکا محصولی قدیمی معروف به «کینوا» دارد.  هزاران سال است که این محصول در مناطق آندِ بولیوی و پرو کشت می شود.  اگر اطلاعات باستان ‌شناسی تاریخی را مطالعه کنیم، می بینیم که از کینوا حتی پیش از 3000 سال قبل از میلاد مسیح هم استفاده می‌کرده‌اند! این گیاه نام های محلی مختلفی دارد اما متداول‌ ترین آن «کینوا» است. اینکاها – سرخپوستان آمریکای جنوبی  این گیاه را «مادر غلات» می نامیدند و برای درمان مشکلات سلامتی از آن استفاده می ‌کردند.

طرز تهیه و مصرف کینوا سفید:

 

حد مجاز مصرف

دوز مصرفی مناسب کینوا به چندین عامل مانند سن مصرف‌کننده، وضعیت سلامتی و … بستگی دارد. در حال حاضر، اطلاعات علمی کافی برای تعیین دوز مصرفی کینوا وجود ندارد.

به یاد داشته باشید که محصولات طبیعی همیشه لزوماً ایمن نیستند و مقدار مصرف آنها مهم است. پس، حتماً از دستورالعمل مندرج روی برچسب محصولات پیروی ‌کنید و پیش از مصرف، با پزشک خود مشورت کنید.

بهترین زمان مصرف

می توانید از دانه کینوا برای صبحانه، ناهار یا شام استفاده کنید.

کاربرد در طب قدیم

برخی از مردمان بومی آمریکای جنوبی از زمان قدیم، از کینوا استفاده می کرده اند. آنها دانه های کینوا را مثل برنج مصرف می کنند، دانه ها را برای سوپ آماده کرده و برای تهیه غلات صبحانه حجیم می کنند، یا برای تهیه محصولات برشته و نانوایی (انواع کلوچه، نان، بیسکوئیت، نودل، پرک، ترتیلا، پنکیک)، آنها را به شکل آرد آسیاب می‌ کنند.

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “دانه کینوا رنگارنگ”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محصولات پیشنهادی

ابتدا باید حساب کاربری خود شوید

کاربر جدید هستید؟ پس لطفا ثبت نام کنید.