آژانس نظارتی مکملهای دارویی آلمان (کمیسیون E) استفاده از دانههای رازیانه را برای درمان کوتاه مدت سوء هاضمه و نفخ شکم تأیید میکند. در هند و پاکستان هم، از این دانهها علاوه بر هضم بهتر غذا، به منظور تازه شدن راه تنفسی استفاده میشود.
این محصول که از سال 1396 در گروه دمنوشهای ترکیبی فروشگاه قرار گرفته است، ترکیبی بینظیر و کاملاً ایرانی با خواص فوقالعاده است که از برگ و ژل آلوورای جنوب ایران، برگ کاکوتی وحشی کوههای آذربایجان، دانههای رازیانه همدان و چای سبز باغ اختصاصی نیوشا در فومن تشکیل شده است.
اولین یافته های تاریخی مربوط به گیاه آلوورا به 2100 سال پیش از میلاد مسیح بازمیگردد، که در مجموعهای از لوحهای گِلی سومری ذکر شده است. در سال 1552 پیش از میلاد مسیح از آن به عنوان ملیّن در پاپیروس اِبِرز مصری یاد شده است. علاوه بر مصریان، رومیان، یونانیان، عرب ها و هندی ها نیز خواص درمانی این گیاه را تشخیص دادند. در سال 1920 آلوورا برای اولین بار به منظور توزیع دارویی کشت شد.
استفاده تجاری از ژل آلوورا از دهه 50 آغاز شد و در دهه 60 یک داروساز به نام دکتر کواتز در دالاس (تگزاس ، ایالات متحده) موفق به استخراج ژل آلوورا ضمن حفظ خواص درمانی آن شد. این گیاه در طیف وسیعی از اقلیمها از جمله مناطق معتدل و نیمه گرمسیری رشد می کند؛ اگرچه بومی قسمت های شرقی و جنوبی آفریقا است و سپس در آفریقای شمالی و کشورهای مدیترانه معرفی شده است.
براساس برخی داستان ها، اسکندرکبیر با توصیه ی ارسطو، جزیره ی سوکوترا را برای در امان نگه داشتن منابع آلوورا فتح کرد تا از این گیاه برای درمان زخم سربازانش استفاده کند.
مصری ها آلوورا را «گیاه ابدیت» می نامیدند و از آن برای درمان عفونت و بیماری های پوستی استفاده می کردند.
در امپراطوری هند، چین، یونان و روم، آلوورا برای درمان زخم، گزیدگی، سوختگی، عفونت، التهاب و تورم استفاده می شد.
بر اساس علم آیورودا، آلوورا دارای چهار طعم شیرین، ترش، تلخ و گس است.
طریقه تهیه و مصرف دمنوش راز سلامتی:
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.