09052419121

با ما تماس بگیرید

دمنوش کاسنی

کاسنی ریشه‌ای از نظر ظاهری شبیه ریشه چغندر قند است. رنگ بخش بیرونی قهوه‌ای و رنگ مغز سفيد است. این ریشه ماده‌ای تلخ و شیرین به نام اینولین دارد که هم به عنوان شیرین کننده بدون کالری و منبع فیبر محلول کاربرد دارد و هم با خواص پروبیوتیکی خود به رشد باکتری‌های مفید روده و بهبود عملکرد دستگاه گوارش کمک می‌کند.

 

خواص بی نظیر دمنوش کاسنی:
  • کاهش التهاب مفاصل
  • رفع یبوست
  • ادرارآور
  • بهبود عملکرد دستگاه گوارش
  • بهبود عملکرد کبد
  • ضد سرطان
  • ضد آلرژی
  • تسکین زخم معده
  • ضد التهاب
  • ضد درد
  • حفظ سلامت دهان و دندان
  • تقویت سیستم ایمنی بدن

71,500 تومان

محصول پیش رو از جمله دمنوش‌های خالص نیوشاست که از سال 1399 در جمع محصولات قرار گرفته است و در تولید آن دو نوع مختلف کاسنی به کار گرفته شده و ریشه غده‌ای شکل کاسنی پس از رنده شدن طی فرایندی مخصوص تفت داده شده و سپس با برگ‌های کاسنی وحشی و خودرو در طبیعت ترکیب شده است.

 

کاسنی گیاهی چند ساله و بومی اروپا، هند و مصر است؛ به عنوان یک علف هرز در آب و هوای معتدل رشد می کند و در شمال اروپا به طور گسترده کشت می شود. 5000 سال پیش به عنوان یک گیاه دارویی توسط مصریان پرورش داده شد. کاسنی در دهه 1700 میلادی از اروپا به آمریکای شمالی برده شد.

 واژه کاسنی (chicoree)، یک کلمه فرانسوی است که به انگلیسی (chicory) نوشته می شود. همچنین ممکن است از کلمه مصری (Ctchorium) نیز گرفته شده باشد. یونان و رومیان باستان از کاسنی به عنوان سبزی در انواع سالادها استفاده می کردند. در اوایل قرن 17 میلادی کشت کاسنی به عنوان خوراک حیوانات در شمال اروپا آغاز شد.

 

به دلیل اثر تحریک کننده کاسنی بر کبد، جالینوس نام آن را «دوستدار کبد» گذاشت.ریشه کاسنی فاقد کافئین است و پس از تفت دادن، عطر و طعم بیشتری نسبت به قهوه ایجاد می‌کند. از این پودر به عنوان جایگزین قهوه استفاده می شود.اگرچه ریشه کاسنی در مصر باستان پرورش داده شده است، اما کاسنی در قرن 19 میلادی اولین بار توسط فرانسوی‌ها تفت داده شد و سپس پودر آن با قهوه ترکیب شد. این قهوه با عنوان   Chicory coffee شناخته شده است.

 

طرز تهیه و مصرف دمنوش کاسنی :

 

 

 

حد مجاز مصرف

دوز معمول کاسنی برای یک فنجان دمنوش آن شامل 2-4 گرم از ریشه کاسنی در 150 میلی لیتر آب جوش به مدت 10 دقیقه است.
میانگین دوز معمول برای مصرف کاسنی 3-5 گرم از ریشه آن در روز است.

بهترین زمان مصرف

1 تا 2 ساعت قبل یا بعد از غذا

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “دمنوش کاسنی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محصولات پیشنهادی

ابتدا باید حساب کاربری خود شوید

کاربر جدید هستید؟ پس لطفا ثبت نام کنید.