محصول پیش رو از جمله دمنوشهای خالص نیوشاست که از سال 1399 در جمع محصولات قرار گرفته است و در تولید آن دو نوع مختلف کاسنی به کار گرفته شده و ریشه غدهای شکل کاسنی پس از رنده شدن طی فرایندی مخصوص تفت داده شده و سپس با برگهای کاسنی وحشی و خودرو در طبیعت ترکیب شده است.
کاسنی گیاهی چند ساله و بومی اروپا، هند و مصر است؛ به عنوان یک علف هرز در آب و هوای معتدل رشد می کند و در شمال اروپا به طور گسترده کشت می شود. 5000 سال پیش به عنوان یک گیاه دارویی توسط مصریان پرورش داده شد. کاسنی در دهه 1700 میلادی از اروپا به آمریکای شمالی برده شد.
واژه کاسنی (chicoree)، یک کلمه فرانسوی است که به انگلیسی (chicory) نوشته می شود. همچنین ممکن است از کلمه مصری (Ctchorium) نیز گرفته شده باشد. یونان و رومیان باستان از کاسنی به عنوان سبزی در انواع سالادها استفاده می کردند. در اوایل قرن 17 میلادی کشت کاسنی به عنوان خوراک حیوانات در شمال اروپا آغاز شد.
به دلیل اثر تحریک کننده کاسنی بر کبد، جالینوس نام آن را «دوستدار کبد» گذاشت.ریشه کاسنی فاقد کافئین است و پس از تفت دادن، عطر و طعم بیشتری نسبت به قهوه ایجاد میکند. از این پودر به عنوان جایگزین قهوه استفاده می شود.اگرچه ریشه کاسنی در مصر باستان پرورش داده شده است، اما کاسنی در قرن 19 میلادی اولین بار توسط فرانسویها تفت داده شد و سپس پودر آن با قهوه ترکیب شد. این قهوه با عنوان Chicory coffee شناخته شده است.
طرز تهیه و مصرف دمنوش کاسنی :
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.