09052419121

با ما تماس بگیرید

چای سیاه و آلبالو

این محصول به عنوان یک چای ترکیبی میوه‌ای از سال 1395 در زمره محصولات شرکت قرار گرفته است. در این محصول چای سیاه هندی با تکه‌های رنده شده میوه آلبالو مخلوط شده‌اند. با توجه به اینکه میوه آلبالو در دز کم طعم زیادی ندارد، برای بهبود طعم محصول از اسانس طبیعی آلبالو هم استفاده شده است.

 

خواص آلبالو:

1-تنظیم فشار خون

2-ضد سرطان

3-افزایش فعالیت آنتی اکسیدانی

4-بهبود عملکرد قلب و عروق

5-کاهش التهاب مفاصل

6-بهبود کیفیت خواب

7-تنظیم قند خون

66,000 تومان

آلبالو با نام علمی Prunus cerasus گونه ای از جنس Prunus و متعلق به خانواده ی گلسرخیان است. این گیاه، بومی کوه های قفقاز است و احتمال دارد بذر آن را پرندگان به دیگر نقاط دنیا از جمله اروپا برده باشند. برخی هم اعتقاد دارند، آلبالو بومی مناطقی در شرق اروپا است. پایه های بذری نوع گیزلا و مازارد جنس Prunus به طور گسترده در سراسر اروپا و شمال آمریکا گسترده شده اند.

چای سیاه و آلبالو

آلبالو بسیار محبوب ایرانیان بود و نخستین بار رومی ها این میوه را مدتی پیش از قرن نخست میلادی به انگلیس وارد کردند. در قرن شانزدهم میلادی، هنری هشتم، کشت آلبالو را در انگلستان متداول کرد. نخستین بار بذر درخت آلبالو را مهاجران انگلیسی در 1629میلادی، به آمریکا وارد کردند. پس از آن فرانسوی ها هسته های آلبالو را از نرماندی (منطقه ای در شمال غرب فرانسه) با خود به آمریکا آوردند و در امتداد رودخانه ی سن‌لوران کاشتند. درختان آلبالو بخش بزرگی از باغ های مهاجران فرانسوی در شهرهایی مثل دیترویت و وینسنس را به خود اختصاص می داد.

چای سیاه و آلبالو

enlightenedنام انگلیسی میوه ی آلبالو (Cherry)، از نام شهری در ترکیه به نام کراسوس (Cerasus) گرفته شده است.

enlightenedدرختان آلبالو در 27 کشور در سراسر جهان، در مساحتی به وسعت 613 هزار هکتار کشت و پرورش می شوند.

enlightenedرومیان در هنگام پیروزی و جشن این میوه را روی میز پذیرایی خود قرار می دادند.

چای سیاه و آلبالو

به‌طور کلی، هر فرد ممکن است نسبت به گیاهان و ادویه‌های خاصی حساسیت داشته باشد که این حساسیت باید در درجه اول توسط خود فرد و در درجه دوم توسط پزشک تشخیص داده شود. البته این واکنش‌های آلرژیک عوارض جانبی مزمن یا حاد ایجاد نمی‌کنند و بعد از شناسایی گیاه حساسیت‌زا و قطع مصرف آن‌، عوارض ناشی از آلرژی برطرف خواهد شد.

هیچ شرکت یا هیچ محصولی نمی‌تواند از واکنش‌های آلرژیک بدن‌های مختلف از پیش آگاهی داشته باشد. ناسازگاری بدن با یک یا چند گیاه خاص هر چند به ندرت پیش می‌آید اما به هر حال ممکن است مصرف کنندگانی با آن مواجه شوند.

چای سیاه و آلبالو

کاربرد آلبالو در طب قدیم :

  • طبیعت آلبالو سرد و خشک است. از این گیاه به طور سنتی، در درمان بیماری های سنگ کلیه و مثانه و التیام زخم های مجاری ادرار استفاده می شود.
  • آلبالو، مسکّن تشنگی است و شربتِ آن بهترین دارو برای عطش زیاد است.
  • آلبالو، صفرا بر، ضد حالت تهوع و ضد سنگ کلیه است.
  • شربت آلبالو براى کاهش تب مفید است.

 

طرز تهیه و مصرف آلبالو:

 

 

 

حد مجاز مصرف

دوز مناسب مصرف آلبالو به عوامل گوناگونی مانند سن فرد، سطح سلامتی و عوامل دیگر بستگی دارد. هم اکنون اطلاعات علمی کافی برای تعیین محدوده دوز مناسب آلبالو در دسترس نیست. به یاد داشته باشید محصولات طبیعی همیشه لزوما ایمن نیستند و حد مجاز مصرف آنها می‌تواند مهم باشد. هنگام مصرف این مواد به دستورالعمل روی برچسب محصول توجه کنید و در صورت داشتن بیماری یا عارضه‌ای خاص، پیش از مصرف با پزشک خود مشورت کنید.

بهترین زمان مصرف

2 ساعت قبل یا بعد از غذا.

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “چای سیاه و آلبالو”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محصولات پیشنهادی

ابتدا باید حساب کاربری خود شوید

کاربر جدید هستید؟ پس لطفا ثبت نام کنید.