پوست پرتقال محل اصلی تجمع اسانس پرتقال است و برای همین در این محصول از پوست پرتقال هم استفاده شده و طعم و عطری خاص و دلنشین ایجاد کرده است.این محصول که از سال 1394 وارد چرخه تولید شده است ترکیبی از چای سیاه خارجی و تکههای خشک شده پرتقال خونی و پرتقال تامسون است که در فصل زمستان از نقاط مختلف استان مازندران تامین میشوند.
دمنوش چای سیاه و پرتقال از مخلوط چای سیاه و پوست پرتقال تهیه میشود. پوست پرتقال به دلیل اینکه طعم و عطر بسیار خوبی دارد از آن برای طعم دار کردن غذا و یا نوشیدنیاستفاده میکنند. علاوه بر آن پوست پرتقال سرشار از ویتامین C و B1 است که برای تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار مفید است.
اگر به دنبال یک نوشیدنی گرم هستید که در روزهای سرد سال سیستم ایمنی بدن خود را در برابر سرماخوردگی تقویت کنید، ما به شما دمنوش پر خاصیت چای سیاه و پرتقال نیوشا را معرفی میکنیم. این دمنوش خواص فراوانی دارد که در زیر به آنها اشاره شده است.
پرتقال و پوست آن سرشار از ویتامبن C است که خواص آن در دمنوش چای پرتقال نیز بسیار دیده میشود. این دمنوش برای کسانی که میخواهند پوستی زیبا و بدون لک، ناخن های محکم و مقاوم و موهای سالمی داشته باشند بسیار مفید است. این دمنوش به از بین بردن کک، جای جوش و چین و چروک صورت کمک زیادی میکند.
طرز تهیه و مصرف چای سیاه و پرتقال :
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.